Sistemul Martingale!

Mecanismul acestei metode este unul destul de simplu: de fiecare data cand pierzi, iti dublezi miza pariului anterior si continui pana vei castiga. Teoria care sta in spatele acestei metode este aceea ca in momentul in care o sa castigi, chiar si dupa o lunga serie de esecuri, iti vei recupera banii plus profit.

Incepi cu un pariu. Daca este castigator, incepi iar cu acelasi pariu, altfel dublezi miza pariului. De fiecare data cand pierzi, iti dublezi suma miza pariului precedent. In cele din urma tot trebuie sa castigi si atunci cand se va intampla asta toate pariurile pierdute pana atunci, respectiv miza lor, va fi recuperata plus un profit fata de suma initiala cu care ai inceput.

Desi pare perfecta in teorie, aceasta metoda are si dezavantajele ei:
– trebuie sa ai o mare suma de bani ca sa poti incepe cu aceasta metoda
– multe case de pariuri stabileste o limita a sumei de pariat si astefel vei ajunge sa nu`ti mai poti recupera pierderile.

Principiul Martingale (1-2-4-8-16-32)

1. Pariezi 1 $ si castigi. Pariezi 1 $ pana pierzi. Cand ajungi sa pierzi pariaza 2 $.
2. Daca vei castiga la pariul de 2 $, te intorci la pariul de 1 $, in caz de nereusita maresti miza pana la 4 $.
3. Daca pariul de 4 $ este castigator, revii la miza de 1 $, daca pierzi cresti nivelul pana la 8 $
4. In caz ca vei castiga pariul de 8 $, te intorci la cel de 1 $, daca pierzi pariezi 16 $.

Un exemplu: Gasesti eveniment in cota 2.00 pt 1 solist. Pariezi 100 $, dar pierzi, pt ca meciul se termina egal. Data viitoare bagi 200 $ pe un meci cu aceeasi cota 2.00. Daca pierzi si de data asta, ridici nivelul la 400 $ pe un joc in cota 2.00. Daca ajungi sa castigi de data asta, ai mizat in total 100+200+400=700 $, si ai castigat 100 $.

Cei 100 $ castigati sunt echivalentul profitului primului pariu plasat.

Atentie: aceasta metoda este foarte riscanta, de aceea nu prea este recomandata celor cu buzunarul mic. De aceea aceasta metoda poate fi personalizata pentru a evita cat se poate de mult riscurile la care suntem expusi.