Secretele Pariurilor

Ai vrea sa castigi suficienti bani la pariuri incat sa poti trai din asta? Ti-ai propus sa te numeri printre aceia care stiu sa evite capcanele “meciurilor sigure”? Vrei sa ai un procent de pariuri castigate de peste 75%? Atunci ar trebui sa incerci sa intelegi felul in care casele de pariuri gandesc si analizeaza meciurile!

In primul rand, trebuie sa stiti ca pariurile online sunt afaceri care ruleaza zeci de milioane pe saptamana. Data fiind miza, putem sa ne dam seama ca bookmakerii acorda o atentie maxima cotelor pe care le stabilesc, pentru ca acestea sa le fie favorabile in orice situatie. Indiferent daca meciul se va incheia cu o surpriza, daca este aranjat sau daca favorita invinge, casele de pariuri ies mereu in castig, sau macar nu pierd prea multi bani pe meciurile previzibile. Din cand in cand, acestia dau sansa userilor sa castige, stiind prea bine ca nu va dura mult pana cand banii se vor reintoarce in conturile lor.

Este important pentru “bookies” sa intretina sperantele userilor, de aceea, de multe ori, veti primi oferte pentru diverse promotii sau bonusuri. Cu toate acestea, dupa cum spuneam, casele de pariuri sunt sigure ca banii se vor intoarce in buzunarele lor. Cum este posibil asa ceva? Aflati in continuare!

In primul rand, rezultatele surprinzatoare sunt neasteptate doar pentru pariori, nu si pentru casele de pariuri. Acestea au o intreaga armata de angajati care lucreaza pentru ei, incepand de la statisticieni, analisti, psihologi si nu in ultimul rand, oameni infiltrati in staf-urile cluburilor din toate campionatele puternice. Cand se profileaza o surpriza, bookmakerii vor sti dinainte si vor face in asa fel incat sa nu iasa in pierdere.

Marile case de pariuri sponsorizeaza cluburile de fotbal din campionatele puternice. In Premier League de exemplu, nu cred ca mai exista vreo formatie care sa nu aiba printre sponsorii oficiali o casa de pariuri. In acest fel, acestia vor afla primii si direct de la sursa informatii care vor ajunge la public abia dupa incheierea partidelor.

Psihologii au rolul de a intui implicatiile psihologice ale confruntarilor si influenta acestora in deznodamantul partidelor. In plus, acestia cunosc in amanunt modul de a gandi, si implicit de a juca, al pariorilor.

Odata ce am inteles cum se pune, de fapt, problema, ne dam seama ca sansele noastre sunt atent calculate si, mai mult, bookmakerii ne cunosc destul de bine profilul psihologic. Indeajuns de bine pentru a anticipa care vor fi reactiile noastre la promotiile oferite, la publicitatea facuta in jurul unor evenimente speciale, etc.

Intrebarile pe care vi le puneti in acest moment banuiesc ca sunt urmatoarele: cum pot eu sa castig, cum pot sa inving o strategie atat de bine pusa la punct? Cum pot sti mai multe decat stiu casele de pariuri? Cum pot stapani toti factorii care intra in discutie atunci cand vreau sa pariez pe un meci?

Ce putem face? Informati-va! Cititi tot ce se scrie, insa construti-va propriile voastre strategii. Nu uitati ca atunci cand pariati sunteti cel care decide, iar daca hotarati sa urmati sfaturile unui site, decizia ultima va apartine. Urmariti partidele televizate, pentru ca este mult mai bine sa pariati in cunostinta de cauza, decat bazandu-va pe renumele unei formatii.

Cautati informatii despre jucatorii indisponibili, despre istoricul partidelor directe, analizati temeinic ultimele partide disputate de cele doua formatii care se intalnesc. Statisticile pot fi plictisitoare uneori, insa s-ar putea sa aflati lucruri interesante. Incercati sa aflati tot ce se poate despre specificul ligilor care va intereseaza.