Riscuri PARIURI SPORTIVE

Iata in continuare ce inseamna cu adevarat sa pui un pariu si care sunt riscurile pe care trebuie sa ti le asumi cand faci asta.

De fiecare data cand un parior pariaza, el pune o mica parte din suma de bani pe care o detine in banca de pariuri, aceasta suma este sau nu in concordanta cu suma pe care o detine, cel mai bine ar fi ca suma pe care o pariaza sa fie o mica suma din banca pe care o detine, cu cat este mai mica miza jucata cu atat va avea mai putin impact asupra Bancii detinute indiferent daca pariurile depuse sunt castigate sau pierdute.

In termeni de gestionare a riscului , mizele mai mici implica mai putin riscul de a pierde intreaga suma de bani detinuta in Banca.

Este foarte important de stiut ca nu trebuie sa pariem pentru a ne imbogati brusc sau pentru a deveni celebrii. Facem asta pentru a ne simti bine si pentru a castiga un venit suplimentar in fiecare luna.

Pentru pariorii care tot timpul isi raporteaza mizele depuse pe un bilet la suma detinuta in Banca este aproape imposibil sa isi piarda intreaga Banca, in schimb pentru un parior care nu isi raporteaza miza la Banca din pacate pana la urma va ajunge sa isi piarda toti banii detinuti in Banca.

In termeni de crestere a sumei din Banca cu mize mici va necesita o perioada mai lunga.

Astfel cu cat este mai mare miza raportata la Banca cu atat este sansa mai mare ca sa se piarda toti banii din Banca, 5 pariuri consecutive de 20 de euro fiecare va face ca o Banca de 100 de euro sa fie pierduta foarte usor, probabil va ganditi ca nu se poate asa ceva, sa pierdeti pariuri consecutive, dar din pacate surprizele apar tot timpul si pierderea a 5 pariuri consecutive este destul de obisnuit in lumea pariurilor.

Daca de exemplu s-ar paria un procentaj anume , de exemplu 4-5% din banca atunci s-ar fi pierdut mult mai putin decat intreaga banca.

Daca vreti sa aveti o sursa constanta de venituri din pariuri este necesar sa va faceti planurile pe un timp indelungat, astfel de exemplu sa va propuneti sa faceti un profit de 500 euro intr-o luna si nu in cateva zile cum vor multi pariori, sunt multi pariori care pornesc cu o banca de 100 euro si vor ca in cateva zile sa faca 500 euro, vor fi cazuri care vor avea succes dar de obicei se ajunge la a pierde toata Banca.

Multi pariori prefera sa puna mai multe meciuri pe acelasi bilet mai multe meciuri lasandu-se atrasi de mirajul castigului mare cu bani putini.

Sansele de a castiga un bilet cu mai multe meciuri pe el sunt mult mai mici decat daca s-ar paria pe fiecare eveniment sportiv pe bilete diferite, pe termen lung biletele castigatoare pe care este un singur meci vor fi mult mai multe decat biletele pe care s-a mizat pe mai multe meciuri.

Inainte sa pariati pe bilete cu mai multe meciuri pe ele va sfatuim sa invatati sa pariati pe bilete cu cate un singur meci, trecerea la pariurile cu 2 meciuri pe un bilet va sfatuim sa o faceti doar dupa ce ati ajuns sa aveti un procentaj foarte bun la pariurile cu un singur meci pe bilet.

In mod evident o modalitate de a limita expunerea la risc este de a reduce miza pe un bilet sau de a reduce numarul de meciuri pe un bilet, din pacate acest lucru reduce si posibilitatea de castig. Pariorii nu intotdeauna stiu sa echilibreze tentatia de a realiza profituri cat mai mari si necesitatea de a controla riscul.
Pariuri Sportive

Persoanele carora le place sa parieze riscant este posibil ca pe termen scurt sa castige mult dar si sa accepte riscuri mult mai mari ca si un parior experimentat si calculat care indiferent de rezultat isi urmareste planul bine stabilit dinainte.

Speram ca aceste randuri v-au schimbat perspectiva sub care priviti pariurile sportive si riscurile care le implica ele. Nu uitati ca in pariuri nu poti castiga mereu, la fel cum oricat de ghinionist ai fi nu poti pierde vesnic.