Primi Pasi in Pariuri

Cum sa pariezi Online!

In primul rand ai nevoie de o agentie care sa se potrivesca gusturilor tale! Aceasta agentie o alegi in functie de oferta pe care ti-o ofera, promotiile si bonusurile de bun venit. Daca preferi o agentie care sa aibe foarte multa oferta live, sau preferi o agentie care are cote mari si oferta foarte variata, asta tu trebuie sa alegi.

Dupa ce te-ai hotarat in privinta agentiei acceseazi situl si deschizi un cont. Majoritatea agentiilor au limba Romana in menu! Daca nu au cauti optiune Join Now sau Create a new account pentru a deschide contul. Compeltezi un formular in care ti se cer multe date despre tine si despre activitatea contului.
Pariuri Sportive

ATENTIE. Datele completate sunt verificate si trebuie sa fie reale pentru a nu avea probleme la o eventuala retragere! La campul in care alegi moneda contului(currency) recomandam RON daca este iar daca nu Euro! De retinut intrebarea de ajutor si raspunsul care il alegi, pentru ca la o eventuala uitare a parolei va trebui sa dai acest raspuns pentru a o putea recupera. Alegeti un Username si parola usor de retinut!

Parola nu o divulgati niciodata nimanui! Agentiile de pariuri sau partenerii adevrati nu o vor cere niciodate, dor cei cu intentii rele fac astfel de demersuri! Dupa ce ati terminat cu completarea ve-ti primi un email in care exista un link de activare al adresei de email dupa activarea acestui link contul este gata si va puteti loga.

Aproare toate agentiile ofera bonusuri la prima depunere! este de indicat sa depuneri in scurt timp de la deschiderea cointului pentru a nu pierde bonusul!

Cum depun!?

Pasul urmator in lumea pariurilor online dupa crearea contului este efectuarea unui depozit, pentru a incepe sa pariati. In contul creat averi optiunea Deposit accesand aceatsa optiune ve-ti gasi mai multe posibilitati de a depune: Card Credit, Moneybookers, Transfer Bancar, Neteller, PaySafe etc.

In functie de metoda de depozit aeasa va trebui sa mai completati niste informatii suplimentare!

Noi decomandam depozitele prin Cred Card si prin Moneybookers!

La depozitul prin Credit Card va trebui sa sa completati Numele care apare pe card, Numarul de 16 cifre de pe card, Ultimele trei cifre de pa verso cardului(CVC2 sau CVV2).Alegeti suma pe care vreti sa o depuneti(Asigurativa ca aveti aceasta suma pe card) dupa care procesati depunerea. Dca totul este in ordine si cardul este unul acceptat pentru tranzactii online(VISA) dupa cateva momente ve-ti gasi suma ceruta in soldul contului!

Cum si ce Pariez!?

Fiecare agentie de pariuri are o oferta de pariuri impartita pe sporturi ligi si campionate, precum si o oferta de pariuri LIVE.

Puteti paria orice exista in oferta casei de pariuri online aleasa, de la simplul 1×2 si pana la minutul primului gol, numar de cornere, numar de cartonase sau marcator.

Banii sunt retrasi automat la plasarea pariului iar la castigare apar in sold dupa incheierea ultimului eveniment! Miza minim este in general de 0.50 centi sau 1 € , iar miza maxima poate fi foarte mare!

Exista posbilitatea sa jucati venimente single, combo sau sistem. Exista ervenimente si pariuri de scurta durata (etape de campionat) sau pariuri de lunga durata (castigatori, calificari etc)

Cum retrag bani! ?

Banii ii retrageti accesand sectiunea Retragere/Withdraw si puteti retrage doar prin metoda prin care ati depus! Puteti folosi mai multe metode de a depune si atunci ve-ti avea si mai multe metode de retragere!

Poti deschide conturi la cate agentii doresti, dar este interzis deschiderea a doua conturi la acceasi agentie! Acestea fiind spuse va doruim mult succes la pariuri! Bun venit in lumea pariurilor Online!