Handicapul in pariuri

Unul dintre cele mai avantajoase moduri de a paria pentru orice pasionat este acela de a miza pe „Handicap” la cateva meciuri pe un bilet. Ma veti intreba de ce… in primul rand pentru faptul ca acest gen de pariu acopera cel putin trei tipuri de rezultat la fiecare meci.

Sa luam drept exemplu meciul dintre Internazionale Milano si Anorthosis Famagusta, care s-a disputat in Grupele Ligii Campionilor. Inaintea partied, existau mai multe posibilitati de a miza pe aceasta intalnire, insa una dintre cele mai lipsite de risc era aceea de a paria pe Handicap – X (cota 4,03) si Handicap – 2 (cota 1,45). Ce inseamna asta? Inseamna ca ati fi mizat o suma de bani pe faptul ca oaspetii nu vor fi invinsi la mai mult de un gol.

Astfel, acopereati trei tipuri de rezultat: ati fi acoperit faptul ca Internazionale Milano o va invinge la un gol pe Anorthosis (la o cota foarte buna – 4,03), ca meciul se incheia la egalitate sau ca oaspetii vor invinge (la cota amintita, de 1,45). Singura modalitate prin care puteati pierde era ca Interul lui Cristi Chivu sa invinga la cel putin doua goluri diferenta.

Meciul respective s-a incheiat cu scorul de 1-0, ceea ce, la Handicap, se traduce prin 1-1 si printr-o cota de 4,03! La fel se putea proceda si la partidele Chelsea – AS Roma (1-0, cota 3,85!) si Bordeaux – CFR Cluj (1-0, cota 3,50), tot in Champions League.

In acest fel, aveati deja acoperite trei cote de peste 3,00, care s-au si confirmat in cele din urma. Cota finala de pe unastfel de billet, cu doar trei partide, era de nici mai mult, nici mai putin de 54!!! La o investitie minima de 10 lei noi, castigul ar fi fost de 540 de lei noi, adica 5,4 milioane de lei vechi, un salariu minim pe economie in Romania!

De asemenea, daca tot am dat exemple din Liga Campionilor, se putea miza si pe partidele Atletico Madrid – Liverpool (scor 1-1, cota 1,40 la Handicap – 1, X), Panathinaikos – Werder Bremen (2-2, cota 1,35), Shahtior – Sporting (0-1, cota 1,35 la Handicap -X, 2), Porto – Dinamo Kiev (0-1, cota 1,45), Zenit – Bate Borisov (scor 1-1, cota 1,45) sau Juventus – Real Madrid (2-1, cota 1,30).

In acest mod, ati fi mizat pe nu mai putin de noua meciuri, pe care le-ati fi prins si care aveau cote destul de rezonabile. Intr-o competitie destul de echilibrata ca Champions League, un astfel de pariu merita incercat macar o data, avand in vedere avantajele pe care le ofera. Sigur, ideal ar fi fost sa stati deoparte de maciuri precum Steaua – Lyon, Villareal – Aalborg, PSV – Marseille, Fenerbahce – Arsenal Londra sau Basel – Barcelona, care s-au incheiat cu o diferenta de peste un gol in dauna outsiderelor.

Totusi, chiar daca prezinta un oarecare risc, acest tip de pariu are o marja de eroare mult mai scazuta decat celelalte, astfel incat va ofera posibilitatea macar a recuperarii banilor investiti.